dilluns, 28 de desembre del 2009

Eduwiki

Durant una classe de Gestió de la informació i TIC vam conèixer un nou recurs que ens pot ser d'ajuda quan en un futur siguem mestres. Es tracta de l'Eduwiki, una enciclopèdia digital educativa dirigida a alumnes de primària i també de secundària. Tot i que el projecte és força recent, cada vegada rep més col·laboracions, i dia rere dia va creixent i prenent protagonisme en les vides acadèmiques dels més joves.

La pràctica era en grup, integrat pel Pol Laorden, l'Héctor Ros i el Javi Lahoz, i consistia en navegar per aquesta web i decidir quina definició podíem afegir-hi per tal de completar l'enciclopèdia. Nosaltres vam escollir un animal, ja que sempre criden l'atenció dels nens. Aquest animal va ser el tigre. Vam utilitzar el Google Docs per poder treballar en comú, i també per crear la posterior presentació.

Fer aquesta activitat em va fer descobrir l'altra cara de cercar informació per internet. Fins ara sempre havia estat el receptor de l'acció, i en la pràctica ens vam convertir en els emissors de la informació. És gratificant pensar que a algun nen o nena li servirà d'ajuda allò que un dia tu vas posar al seu abast.


Aquest va ser el resultat final de la pràctica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada